Je li Joe Hart uopšte svjestan šta je objavio?

Slavio poraz svog tima?

Je li Joe Hart uopšte svjestan šta je objavio?

Edmir Škorić

Bivši golman Manchester Cityja i reprezentacije Engleske izazvao je bijes navijača Tottenhama objavom na društvenim mrežama.

Hart je sinoć, nakon utakmice u kojoj je Dinamo slavio s 3:0 nakon produžetaka protiv Tottenhama i tako prošao u četvrtfinale Evropske lige, objavio story sa slikom utakmice, konačnim rezultatom i porukom "Završen posao".

Pitanje je da li se Hart malo preračunao pri sabiranju rezultata ili je jednostavno slavio Dinamov prolaz protiv londonskog kluba. Kako god, ubrzo je obrisao objavu, a kasnije se i izvinio.

Podsjetimo, radi se o rezervnom golmanu Tottenhama koji je jučer bio na stadionu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

manijacci8787
Nije to njegov tim i nikad nece bit
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi