Jogunčić: Mladost mora pasti

Lukavačni dočekuju novajliju u ligi

Jogunčić: Mladost mora pasti

Lukavački Radnički u trećem kolu Prve lige Federacije BiH na stadionu Jošik dočekuje Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Poslije utakmice pred praznim tribinama u srazu sa konjičkim Igmanom, lukavački plavi će još jednog novajliju u ligi dočekati pred svojim vjernim Siouxima.

“Neočekivano smo izgubili u Livnu od domaćeg Troglava. Po igri smo zaslužili povoljniji rezultat, ali… Očekuje nas još jedan duel s novajlijom u ligi, kojeg ne poznajemo dobro, ali u toj utakmici imamo imperative pobjede. U takvim utakmicama, po mom mišljenju, ulazi se maksimalno i od prve minute se stavlja do znanja ko je gazda na terenu. Očekujem pobjedu”, kaže stopper Lukavčana Samir Jogunčić.

U narednom kolu igra se “ljuti” kantonalni derbi sa Slobodom, a Lukavčani računaju da će im utakmica sa Mladošću dati krila pred susret na Tušnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.