John Obi Mikel našao novi klub

Odlazi u Marseille

John Obi Mikel našao novi klub

M. Šljivak

Nigerijski fudbaler John Obi Mikel našao je novi klub.

Kako navode engleski mediji, 29-godišnji veznjak će u januaru napustiti ekipu Chelseaja, a karijeru će nastaviti u redovima francuskog Marseillea.

Ovo je potvrdio selektor Nigerije Gernot Rohr.

"Sreo sam ga u Londonu. Znam da je u završnim pregovorima s Marseillom. Chelsea će napustiti kao slobodan igrač", istakao je Rohr.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nigerijac je u Chelsea stigao 2006. godine. Za ekipu sa Stamford Bridgea je odigrao preko 350 utakmica, ali ove sezone kod Antonija Contea nije dobio šansu za igru.

Očekivano, odlučio se na odlazak, a pored Marseillea imao je i ponude iz Kine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi