Johnson: Tandem Đurić - Abraham će proraditi s vremenom

Trener Bristola

Johnson: Tandem Đurić - Abraham će proraditi s vremenom

Edmir Škorić

Bristol City je danas odigrao 0:0 sa Fleetwoodom u trećem kolu FA Cupa.

U meču koji je završen bez pobjednika, pa će se morati odigrati revanš, nastupio je i bh. reprezentativac Milan Đurić, kome je ovo bio debitanski nastup.

Iako je odigrao dobro i imao nekoliko (polu)šansi, Đurić nije uspio da se upiše u strijelce, ali trener Bristola Lee Johnson zadovoljan je viđenim.

"Moramo poraditi na tome da se Tammy Abraham i Đurić zbliže u napadu, ali to će doći s vremenom", rekao je Johnson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Tammy je mladi engleski reprezentativac koji je protiv BiH postigao hat-trick u kvalifikacijama prošle godine, a ugovorom je vezan za Chelsea i najbolji je strijelac Bristola. Treneru Johnsonu i njegovim pomoćnicima sada ostaje da uigraju napadački tandem i da izvuku maksimum iz Đurićeve visine i Abrahamove eksplozivnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi