Jojić: Klopp nije želio razgovarati sa mnom

Srbijanski reprezentativac

Jojić: Klopp nije želio razgovarati sa mnom

Miloš Jojić, srbijanski reprezentativac koji je nedavno potpisao za Köln, izjavio je da nije imao komunikaciju sa Jürgenom Kloppom. 

Donedavni trener Borussije navodno je u posljednjih godinu dana promijenio svoj odnos sa 23-godišnjim Jojićem, a razlog nije poznat. 

"Godinu dana nisam imao apsolutno nikakvu komunikaciju sa Kloppom. Zašto? Ne znam, ali je bilo veoma ružno. Igrao sam mnogo u prvih šest mjeseci, a startovao sam i nekoliko mečeva na početku prošle sezone. Onda sam odjednom izostavljen, da bi u posljednjih šest meseci skupio samo deset minuta", kazao je Jojić za njemački Bild.

Na kraju razgovora je priznao da nije komunicirao ni sa ostalim članovima uprave dortmundske Borussije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Niko mi ništa nije rekao o tome. Čak ni sportski direktor nije razgovarao sa mnom."

Jojić je u Borussiju stigao u januaru 2014. godine, a Köln je osim njega uspio angažovati i Filipea Santanu iz Schalkea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti