Jokanović kandidat za trenera godine

U tradicionalnom izboru "London Football Awards"

Jokanović kandidat za trenera godine

D. Vejo

Srbijanski stručnjak na klupi Fulhama Slaviša Jokanović našao se na užoj listi za trenera godine na tradiocionalnom izboru "London Football Awards", koja se organizuje u glavnom gradu Engleske.

Pomenuta manifestacija održat će se početkom marta mjeseca u Londonu, a upravo je ime srbijanskog stručnjaka stavljeno na listu pored iskusnog menadžera Chelseaja Antonia Contea, zatim stratega Tottenhama Mauricia Pochettina, šefa struke Millwalla Neila Harrisa i drugih.

Ali to nije sve. Gore navedeni skup je i humanitarnog karaktera. Naime, minule godine prikupljeno je čak 250 hiljada eura za liječenje bolesnih u životnoj dobi od 16 do 40 godina.

Svojim radom, srbijanski stručnjak privukao je pažnju i mnogih klubova. Navodno su njemački Werder i španska Malaga zainteresovani za dovođenje Jokanovića na kormilo svog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi