Jokanović nije više trener Partizana
Jokanović ne sjedi više na klupi crno-belih

Partizan ostao bez trenera

Jokanović nije više trener Partizana

Slaviša Jokanović i FK Partizan sporazumno su raskinuli ugovor, objavili su danas srbijanski mediji. Slaviša Jokanović sam je uputio pismo u kome je obavijestio navijače i sportsku javnost da više nije trener tima iz Humske.

Jokanović je najavio da će kao član kluba uvijek biti na raspolaganju klupu, i da će obavljati neku drugu dužnost u klubu, ali koju još nije poznato. 

U svom saopštenju objavljenom na klupskoj web stranici Jokanović se zahvalio upravi na ukazanom povjerenju u vođenju voljenog kluba, kao i svim navijačima Partizana koje je zamolio da dostojno prihvate odluku koju su zajednički donijeli on i uprava kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.