Joldić: Sutra možemo ispisati historiju

Pred revanš sa Ludogoretsom

Joldić: Sutra možemo ispisati historiju

S. Mlaćo

Juniori FK Željezničar sutra će u okviru Omladinske Lige prvaka na svojoj Grbavici u revanš susretu ugostiti bugarski Ludogorets.

U prvom meču bilo je 1:1, pa Željine nade imaju realne šanse da izbore prolaz dalje. Ipak, ništa još nije gotovo, te će svoje kvalitete ukoliko žele prolaz morati potvrditi i u revanšu.

Na današnjoj press konferenciji održanoj u Plavom salonu medijima su se obratili trener juniora tima sa Grbavice Omer Joldić i kapiten Amir Velić.

"Ludogorets je kvalitetna ekipa i mislim da su dobili više informacija o nama. Očekujem tešku utakmicu i nadam se da će doći što više navijača, jer pobjeda je zaista potrebna za iskorak bh. omladinskog fudbala", kazao je Joldić.

"Igramo protiv ekipe koja ima glavu i rep, ali mi smo se dobro spremili. Očekujemo da će izboriti prolaz dalje", istakao je Velić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"Imat ćemo promjena u sastavu, oni imaju dobru tranziciju, jer smo nakon njihove osvojene lopte imali problema u prvom meču.. Dječaci su svjesni toga, razgovarali smo i znamo šta nam je raditi sutra. Bit će promjena u sastavu, tu će biti i Anel Šabanadžović jer je ovo utakmica od velikog značaja. Sutra bi mogli da ispišemo historiju omladinskog fudbala u BiH", dodao je Joldić.

Meč na Grbavici igra se sutra sa početkom u 18 sati. Cijena ulaznica iznosi 3 KM, a prodaja počinje od 12 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi