Svlačionica je eksplodirala nakon poziva u reprezentaciju: Igrač se "gušio" u suzama

Stigla nagrada za sjajne partije

Svlačionica je eksplodirala nakon poziva u reprezentaciju: Igrač se "gušio" u suzama

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Francuske odigrat će dvije prijateljske utakmice u mjesecu martu.

Protivnici su Obala Slonovače 25. marta i Južna Afrika 29. marta.

Ovo okupljanje selektor Didider Deschamps iskoristio je uputi poziv i jednom debitantu.

Riječ je o fudbaleru Lensa Jonathanu Claussu (28).

Clauss iza sebe ima sjajnu sezonu i poziv je stigao kao nagrada, a sam fudbaler je bio posebno emotivan.

Konferencija za medije na kojoj je Deschamps objavio spisak pratila se uživo u svlačionici Lensa, a nakon što je izgovorio ime pomenutog beka Lensa nastao je delirijum, dok Clauss nije mogao zadržati emocije.

Pomenuti fudbaler nema nijedan upisan nastup za mlađe selekcije, a do 2018. godine igrao je za niželigaše u Francuskoj, nakon toga je prešao u Arminiu Bielefeld, a 2020. godine stigao je u redove Lensa gdje je postao jedan od ključnih fudbalera.

Top Komentari

Mad_max
Znalo se da ce dobiti, jer tim je obaviješten već bio, a i igrač. Međutim čekali su zvaničnu potvrdu, pa da proslave. Nista ružno ne vidim ovdje. Sretno momak.
1 1
bk123
Ko imalo prati nogomet zna da se pozivi prvo pošalju u klub pa onda ide javna objava...igraču svaka čast na pozivu ali ovo je naštimano radi društvenih mreža i ostalog sra nja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi