Jonesu novi ugovor u Unitedu

Do 2019. godine na Old Traffordu

Jonesu novi ugovor u Unitedu

Midhat Šljivak

Manchester United produžio je danas ugovor s defanzivcem Philom Jonesom.

Engleski reprezentativac dogovorio je novu četverogodišnju saradnju s engleskim velikanom. Tako će Jones na Old Traffordu ostati do juna 2019. godine.

"Počastvovan sam novim ugovorom. Uživao sam tijekom ove četiri godine u Unitedu i jedva čekam narednu sezonu. Ovo je veliki klub i drago mi je što ostajem", istakao je Jones nakon potpisa ugovora.

Zadovoljan je i menadžer Crvenih đavola Louis van Gaal.

"On je veoma talentovan fudbaler i može pokrivati više pozicija u timu. Phil je još uvijek relativno mlad i ima vremena za dodatni razvoj. Impresioniran sam njegovom profesionalnošću", istakao je Van Gaal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jones je u redove Uniteda stigao 2011. godine iz Blackburn Roversa. S crvenim đavolima je 23-godišnji defanzivac osvojio titulu prvaka 2013. godine, a ukupno je odigrao 128 utakmica za tim s Teatra snova.

Također, Jones je standardni reprezentativac Engleske.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.