Bivši rukometaš sarajevske Bosne

Jonoski: Igrate odličnu odbranu, neka pobijedi bolji

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će igrati susret trećeg kola na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv selekcije Makedonije. 

Naš najbolji tim u prvom kolu slavio je protiv Irana rezultatom 30:25, dok smo u subotu poraženi od Austrije rezultatom 23:21. Bivši rukometaš sarajevske Bosne, Ace Jonovski, za izabranike Dragana Markovića ima samo riječi hvale. 

"Reprezentacija Bosne i Hercegovine je jedna izuzetno kvalitetna reprezentacija predvođena dobrim strategom. Imaju dobru strategiju, igraju dobru odbranu, znamo kakva im je odbrana. Očekujem fair-play i onda neka pobijedi bolji," kaže Jonoski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.