Jordi Alba se nakon poraza od Bilbaa izjavom obrukao za sva vremena

Je li ovo moguće?

Jordi Alba se nakon poraza od Bilbaa izjavom obrukao za sva vremena

S. Grebović

Barcelona je sredinom sedmice eleminisana iz španskog Kupa Kralja, nakon što ih je minimalno savladao Athletic Bilbao.

Nakon 90 minuta igre nije bilo pogodaka, a kada se mislilo da će se otići u produžetke, Inaki Williams je golom u posljednjim trenucima meča eleminisao Blaugranu iz ovog takmičenja.

Međutim, ako pitate defanzivca Barcelone Jordija Albu, ovdje nije sve gotovo.

On je nakon meča u izjavi za medije rekao "kako će se on i njegovi saigrači potruditi da u drugoj utakmici nadoknade gol zaostatka", nakon čega mu je novinar saopštio da nema uzvrata.

Inače, klub ovih dana potresaju afere nakon što je Eric Abidal javno kritikovao neke igrače zbog loših igara, nakon čega mu je lično Leo Messi odogovorio. Nepromišljena izjava Albe kao da je potvrda da u Barceloni ne vlada idealna atmosfera kakva je bila u dosadašnjem periodu.

Bez obzira na to, pomalo je nestvarno da igrač koji ima višemilionska primanja ne poznaje sistem takmičenja u kojem njegov tim igra, ali eto, dešava se.

Top Komentari

kenomax
Svasta se ovdje postavlja... Ovo Jordi Alba, kao ni Sergio Busquets (za kojeg je takodjer receno da je ovo izjavio) nikad nije rekao
4 6
Mikidk
Nema glupljeg igraca na svijetu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi