Jorge Molina donio Betisu tri boda u Vigu

Betisu tri boda

Jorge Molina donio Betisu tri boda u Vigu

Midhat Šljivak

Posljednji susret 16. kola španske Primere odigrali su na Balaidos stadionu u vigu domaća Celta i Betis, a gosti su slavili pobjedu rezultatom 1:0.

Betis je bio bolji rival u ovom susretu i na kraju su zasluženo došli do tri boda. Ruben Castro je prvi zaprijetio golu Celte, a potom su u prvom poluvremenu i domaći fudbaleri nekoliko puta zaprijetili, no na odmor se otišlo bez golova 0:0.

Nastavak susreta donio je mnogo više prilika za Betis. Etxebarria i Castro su imali dobre prilike, ali su bili neprecizni, dok su šutevi igrača Celte završavali izvan okvira gola.

Do tri booda Betis je stigao u 81. minuti. Nacho Perez je centrirao sa lijeve strane, a lijepim golom tri boda Betisu donosi Jorge Molina za konačnih 1:0.

Gol de Jorge Molina @SpheraChannel by SpheraChannel

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.