Jorge nije više Jesus, Jorge je "Juda"

Iz Benfice u Sporting

Jorge nije više Jesus, Jorge je "Juda"

Adnan Beganović

Legendarni trener Benfice, Jorge Jesus, potpisao je trogodišnji ugovor sa Sportingom, a njegov odlazak iz Benfice u redove ljutog rivala fudbalski dio Portugala je digao na noge.

Jorge Jesus i službeno je postao trener Sportinga a navijači Benfice nikako ne mogu da razumiju njegovo odluku o preuzimanju ljutog rivala.

Jesus je u njihovim očima postao izdajnik, a od portuglaskih medija sklonih Benfici dobio je i nadimak. Jorge nije više Jesusu, Jorge je "Juda".

Da bi stvar bila još gora Jesus će na klupi Sportinga službeno debitovati upravo protiv Benfice i to 9. avgusta kada je na rasporedu susret Superkupa Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.