Jorge Sampaoli krenuo sam na navijače, a onda htio da se tuče s igračem Nice

Todibo ga uvrijedio

Jorge Sampaoli krenuo sam na navijače, a onda htio da se tuče s igračem Nice

E. Čaušević

Utakmica između Nice i Marseillea koja se igrala sinoć prekinuta je u 75. minuti.

Nica je vodila sa 1:0 protiv Marseillea i činilo se da će upisati nova tri boda, ali u samom finišu utakmice nastao je pravi haos na terenu.

U 75. minuti igrači Marseillea su izborili korner, a Dimitri Payet je htio da izvede prekid, ali onda su navijači Nice počeli da ga gađaju flašama.

To je iznerivralo Payeta koji je odlučio da im uvrati i sa još nekoliko svojih saigrača počeo je da istim flašama gađa navijače Nice. Nakon toga je nastao pravi haos jer su navijači uspjeli da utrče na teren.

Oni su željeli da se fizički obračunaju s Payetom i društvom, ali na svu sreću zaštitari su uspjeli nekako da ih zaustave.

Oglasi

U cijelom tom haosu u centru pažnje našao se jedan od članova Marseillea koji je nokautirao navijača Nice.

Također, francuski mediji jutros pišu o tome da se i trener gostujućeg tima Jorge Sampaoli htio obračunati s navijačima Nice koji su krenuli u napad na njegove igrače.

Sampaoli je utrčao na teren i krenuo prema navijačima, ali na svu sreću članovi stručnog štaba i igrači Marseillea su ga nekako zaustavili.

Navodno, nakon toga uvrijedio ga je defanzivac domaćeg tima Jean-Clair Todibo s kojim se Sampaoli također htio fizički obračunati, ali su uspjeli da ga nekako smire i odvedu u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Argentinski stručnjak je poznat po svom temperamentu, a to je pokazao i nedavno u prijateljskoj utakmici protiv Villarreala kada je htio finički da se obračuna sa protivničkim trenerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi