Još jedan golman pred potpisom za FK Sloboda

Stiže Emir Ćutahija

Još jedan golman pred potpisom za FK Sloboda · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda nalazi se pred angažmanom još jednog čuvara mreže.

Nakon što je dogovoren dolazak Nikole Lakića (23) iz Dinamo Vranja, pred dogovorom sa Slobodom je i još jedan mladi golman.

Novi čuvar mreže tuzlanskog tima trebao bi postati 21-godišnji Emir Ćutahija, nekadašnji omladinac sarajevskog Željezničara.

Ćutahija je prošao omladinske kategorije tima sa Grbavice, ali šansu u prvom timu nije dobio, pa je prethodnih nekoliko sezone promijenio dosta kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je prvo na posudbi iz Željezničara u Veležu, a zatim je nosio dres Olimpika, Viteza, Novog Travnika i Igmana.

Sada se nalazi blizu angažmana u FK Sloboda. Ćutahija se nalazi u Tuzli gdje dogovara pojednisoti sa klubom i u narednim danima bi se njegov transfer trebao potvrditi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Koliko ?‍♂️ golmana Na probi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi