Još jedan Hrvat će uskoro Madrid zvati domom?

Marcelo Brozović na meti Jorgandžija

Još jedan Hrvat će uskoro Madrid zvati domom?

Luka Modrić i Mateo Kovačić već odavno brane boje Real Madrida, a čini se da bi uskoro još jedan hrvatski reprezentativac mogao krenuti put španske prijestolnice.

Riječ je o Marcelo Brozoviću, s tim što se špekuliše da bi ovaj hrvatski veznjak uskoro mogao pojačati redove gradskog rivala Kraljeva, ekipe Atletica.

Ovakve špekulacije su prenijeli i italijanski i španski mediji, a Diario AS tvrdi da Jorgandžije u Brozoviću vide dugoročno rješenje i zamjenu za Gabija.

Marcelo Brozović je u Inter stigao u januaru 2015. godine iz zagrebačkog Dinama za oko osam miliona eura, a pretpostavlja se da bi njegov transfer iz redova Nerazzurra u redove Atletico Madrida koštao oko 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno bi do realizacije ovog transfera moglo doći već ovog ljeta, a ovo nije prvi put da se Brozović povezuje sa mogućim odlaskom u Španiju, s obzirom da su se u prošlosti pojavljivale glasine o njegovom transferu u Sevillu i Valenciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti