Još jedan igrač Valencije pozitivan na koronavirus!

Loše vijesti jedna za drugom

Još jedan igrač Valencije pozitivan na koronavirus!

S. Grebović

Klub sa Mestalle jučer je potvrdio da je pet njihovih igrača zaraženo virusom korona, a od sinoć taj broj je povećan za još jedan.

Riječ je Joseu Gayi, za kojeg je prvo špekulisalo, a sinoć on sam potvrdio da je nažalost pozitivan na ovaj virus.

"Izoliran sam u svojoj kući i osjećam se dobro. Želim iskoristiti ovu društvenu mrežu kako ne bismo urušili svoje zdravlje. Sada su nam starci najpotrebniji i to su ozbiljni slučajevi kojima moraju pomoći naši heroji u bijelom,a to su doktori. Hvala svim članovima španske zdravstvene službe na podršci. Oni su pravi heroji ove pandemije. Samo zajedno možemo pobijediti u ovjoj borbi", napisao je Španac na Instagramu.

Sinoć je Vlada ove zemlje uvela rigorozne mjere za svoje građane kako bi se zaustavlo širenje koronavirusa. Ova zemlja iz dana u dan bilježi sve više slučajeva ove zaraze, a nažalost iz dana u dan raste i broj umrlih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nažalost, Španiji se piše sličan scenario kao Italiji i pitanje je da li La liga i kada biti nastavljena.

Prvenstvo je prekinuto u 27. kolu nakon kojeg je Barcelona vodeća sa 58 bodova, dva više od drugoplasiranog Real Madrida, dok je Valencija trenutno na sedmoj poziciji sa 42 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi