Još jedan klub želi Seada Kolašinca
FOTO: EPA

Napušta Schalke?

Još jedan klub želi Seada Kolašinca

U posljednje vrijeme inostrani mediji sve više špekulišu o budućnosti našeg Seada Kolašinca. 

Mladom defanzivcu reprezentacije BiH na kraju ove sezone ističe ugovor sa Schalkeom i sve je veći broj klubova koji su spremni da se upuste u borbu za njegovo dovođenje, a posljednji u nizu je engleski West Bromwich Albion. 

Trener Tony Pulis želi na zimu dodatno ojačati konkurenciju na lijevom beku i upravo u Kolašincu vidi idealnog igrača za tu poziciju, a kao rivali u borbi za bh. fudbalera se još nameću West Ham, Liverpool i Chelsea. 

U međuvremenu Schalke pokušava ubijediti Kolašinca da produži svoj ostanak u Gelsenkirchenu uz znatno veća primanja, međutim dogovor između dvije strane još uvijek nije postignut. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kolašinac je naše dijete i voljeli bismo ga zadržati u Schalkeu još neko vrijeme", nedavno je bio izjavio direktor kluba Christian Heidel. 

Kolašinac je u Schalke stigao još 2011. godine nakon što je prethodno bio u omladinskim pogonima Stuttgarta, Hoffenheima i Karlsruhea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi