Još jedan potpis u FK Radnik

Sušić ostaje u klubu

Još jedan potpis u FK Radnik

FK Radnik objavio je kako je još jedan iskusni prvotimac stavio paraf na novi ugovor.

Nakon što su vjernost Radniku produžili Aleksandar Vasić i Velibor Đurić, danas je to isto učinio i 32-godišnji defanzivac Pavle Sušić koji će prema novom ugovoru plavi dres nositi do 2022. godine.

Sušić je nakon potpisa izjavio da je Radnik klub u kojem ujedno želi završiti svoju fudbalsku karijeru.

"Veoma brzo smo se dogovorili, a i moji životni planovi su vezani za Semberiju. Planiram da karijeru završim u Radniku, tako da se na kraju sve poklopilo. Nije bilo niti jednog razloga da ne nastavimo dosadašnju uspješnu saradnju", rekao je Sušić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Radniku je Sušić od februara 2018. godine, a kroz dosadašnju karijeru još je nosio dresove GOŠK-a, Zrinjskog, Leotara, Zvijezde, litvanskog Granitasa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi