Još jedan težak poraz za izabranice Samire Hurem

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Još jedan težak poraz za izabranice Samire Hurem

E. Škorić, foto: D. Kurbegović

Bh. seniorska ženska nogometna reprezentacija poražena je od Rusije s 4:0 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koji je odigran u Zenici.

Nedavno su naše djevojke doživjele debakl od Danske kada su izgubile s 8:0, a danas ih je s 4:0 pobijedila Rusija. Bh. reprezentativke imaju samo jedan bod i to osvojen protiv Malte nakon četiri meča i tri poraza uz gol razliku 4:17. Za mjesec dana ugostit ćemo Dansku...

Ruskinje su povele u 36. minuti golom Korovkine, da bi u završnici prvog poluvremena na 2:0 povisila Kožnjikova, a u nastavku su Abdullin i već spomenuta Kožnjikova dokrajčile našu selekciju.

Ruskinje su na maksimalnih 12 bodova i sa gol-razlikom 14:0. Danska je s utakmicom manje druga i ima devet bodova uz također maksimalan učinak te nevjerovatnih 23:0 gol-razliku.

Čini se prema svemu viđenom da mi ne pripadamo ovom rangu reprezentacija i da je naša realnost da se takmičimo s Maltom, Azerbejdžanom...

Top Komentari

enko
Sta kaze ljepotica hurem,hoce li podnijet ostavku.vjerujte mene stid a neznam jeli nje.
3 0
amza
Idi vise ne sramoti nas jbte onaj ko te stiti u gura evo visr od 20 g idi vise makni se daj sansu strucnjacima
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi