Hurem se oglasila nakon boda na Malti

Vodile su naše cure, no na kraju remizirale

Hurem se oglasila nakon boda na Malti

S. Mlaćo

Ni u drugom meču u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspjela da ostvari pobjedu.

Iako su Zmajice stvorile više prilika Malta je danas na domaćem terenu u posljednjim sekundama sudijske nadoknade uspjela da izjednači na 2:2 i dođe do boda.

Selektorka Samira Hurem je nakon susreta izjavila:

„Igračice su odigrale odlično, bili smo bolji tim. Kreirali smo jos nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremenu, ali nismo postigli treći pogodak i tako bismo sa 3:0 riješili utakmicu. Primili smo gol u 95. minuti. Jednostavno nismo imali sreće, a zaslužili smo tri boda. To je fudbal i takve stvari se dešavaju. Čestitam igračicama na prikazanoj igri i nadam se da ćemo imati malo više sreće u narednim utakmicama.“

U preostala dva susreta kvalifikacione grupe E Rusija je na domaćem terenu sa 5:0 pobijedila Crnu Goru, dok je Danska kao gost bila ubjedljiva u Azerbejdžanu pobijedivši 8:0.

Bh. tim kvalifikacije nastavlja 21. oktobra gostujućom utakmicom sa Danskom.

Promo

Top Komentari

Brazuka
Mrs kujo lezbjeska
2 1
CapitalCityBoys
Pokiseli paprike pusti se fudbala...nije ti ovo babovina...:)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi