18

Komentari (18)

Niklas
Oni meni tako nezainteresivano ulaze u pocetku tekme i kad ispuse malo kao zaigraju a i to je bijeda.
tbra
Jedini dzeko vrijedi u ovoj raspaloj romi
Ne valja nijedan u toj raspaloj Romi, ali uvijek kao po obicaju cim nema dobrih rezultata trener je kriv. Ja mislim najbolje bi bilo za Romu da se vrati trener Lucano Spaleti, jer sa njime Roma je imala dobre rezultate. Medjutim obzirom da se tu i toti pita Spaleti sigurno nece doci.
BaboBih
A jesi ekspert, svaki dan pametujes o Romi a nemas blage sta se desava.. a ko da gledam da si Romu samo gledo kad si reko da Dzeko nece dati gol pa sjednes gledas navijas da bi bio u pravu. Kakav Totti.. juni 2019 Totti napustio Romu i nema nista vise sa njima.. ti pricas kako Totti ima sta da kaze
Pa imam pravo i ja nekada napraviti propust, da tacno je da je napustio Romu ali zaboravio sam na taj podatak.
BaboBih
Nogometas - nisi zaboravio nego si tek sad shvatio da je Totti napustio. I jos sam sebi udaras pluseve na komentare, zalosno
Maestro
Nikakva i neozbiljna ekipa nemože ova ekipa konkurisat ni za kakav veći uspjeh pa Atalanta je klasa iznad ove ekipe
Benjamingst
Roma da igra u BiH premijer ligi borili bi se za opstanak kako igraju.... malo sale
A sta sam ja rekao jos poslije onog poraza Rome protiv Sassuola, da se moze desiti da Roma nece pobijediti Bolognu a mozda cak sta vise izgubi protiv Bologne i da Roma moze lahko uci u seriju Losih rezultatai da Dzeko nece dati gol, jer ne postize ih cesto, i pogledajte sta bi ja pogodih sta ce biti, a zasto, pa zato sto poznajem dobro fudbal. Rome nije dobro krenulo jos od povrijede Zaniola, a to je veliki hendikep za Romu, kao sto se vidi Under nije dobra zamijena za Zaniolu, garant na sledecoj utakmici Under nece biti starter za Romu, njegovo mjesto preuzima Peres.
Pa sta sada: 1. Zar Roma ne ulazi u seriju losih rezultata, znaci pogodio sam, 2. Dzeko opet nije dao gol, znaci pogodio sam, 3. Under ne moze zamjeniti Zaniola, znaci i to je tacno. Pa sta je onda tu sporno, ova trojica ili troje ne vole moj komentar, ma vidi se da neamaju veze o fudbalu. Sledecu utakmicu mislim da Roma igra protiv Atalante i tu je naravno jos jedan poraz Rome, Na kraju prvenstva Roma ce biti ispod 6-tog mjesta na tabeli te tako Roma nece otici u Evropu na evropska ligaska takmicenja.
BaboBih
Da poznajes Romu i fudbal kako govoris znao bi da je romi problem veci sto im je povrijeden onaj mali Diawara. On im pomaze u odbrani dosta i kad on igra tesko da im ko zabije 3 komada. Ali eto reko si Dzeko zabija svake 4-5 utakmice.. ovo je jedna.. vidjet ce mo sta ce biti sljedece 3
Kimi.R.
@Nogometas = Ferguson +baba Vanga
krndija26
jedini problem (ogromni) jeste odbrana i u tome leže svi odgovori na sva pitanja.
Bosancu uvijek smeta kad se nadje neko pametan, ali zato ce za sebe reci da je najpametniji a da su svi ostali budale pa i tebi Kimi.R. poznajem odlicno fudbal i znam sta se desava u Seriji A - Italija. @Kimi.R = K. Marko + Televizija. "Ne trazite Japance u Japanu, postedite se putnih troskova, Japance cete naci u Bosni."
BaboBih
NOGOMETAS - Nemas ti blage i sve si reko sa onom izjavom da je Totti jos u Romi haha covjek napustio sad ce godinu dana haha tvoje rijeci.. a kaze " poznajem odlicno fudbal i znam sta se desava u Seriji A - Italija. " care ti poznajes jedino kako soliti pamet i pametovati
Pa imam pravo i ja nekada napraviti propust, da tacno je da je napustio Romu ali zaboravio sam na taj podatak.
Darkwood
Stvarno nije što je naš ali ne može sam. Roma nema sredinu koja može loptu da uputi prema naprijed, tako da dzeko ne može ništa sam. *****a od tima. Ovim je sve rečeno.
Bulle
Koji konji prvo Pelegrini pa veceras Cristante...kako neozbiljna ekipa nevjerovatno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.