Još jedno prepoznatljivo izdanje Liverpoola u Newcastleu

Redsi se opet ispromašivali

Još jedno prepoznatljivo izdanje Liverpoola u Newcastleu

Vjerovatno ove sezone ne postoji ekipa koja je stvorila više stopostotnih šansi, a pritom ostvarila manje pobjeda od Liverpoola.

Redsi, kao po običaju, igraju dobro, stvaraju prilike, dižu publiku na noge nekim svojim potezima, ali imaju jedan ogroman problem - To ne pije vode. Pobjede izostaju, a sezona lagano propada.

Liverpool je danas nadigrao Newcastle na St. James Parku, ali nije uspio pobijediti i meč je okončan rezultatom 1:1. Poveli su Redsi fenomenalnim golom Coutinha u 29. minuti, ali je sedam minuta kasnije Joselu poravnao na 1:1 i postavio konačan rezultat utakmice.

U posljednjih šest utakmica u svim takmičenjima, Liverpool ima samo jednu pobjedu i to nad Leicesterom (3:2), dva poraza i tri remija, a teško je i prebrojati silne prilike koje su fudbaleri Jurgena Kloppa propustili u tim duelima. To je već posao za statističare, koji će nam vjerovatno uskoro reći i taj podatak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool nakon sedam kola zauzima tek sedmo mjesto sa 12 bodova koliko imaju Watford i Burnley, dok je Newcastle deveti sa 10 bodova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi