Još jedno veliko ime ide prema Newcastleu
Foto - EPA

Zaha nova meta

Još jedno veliko ime ide prema Newcastleu

Midhat Šljivak

Newcastle United uskoro bi mogao postati najbogatiji tim na svijetu.

Ako tim sa St. James Parka preuzme saudijski princ Mohammed bin Salman uslijedit će zaista velika ulaganja i mnoge zvijezde bi mogle obući crno-bijeli dres.

Sa popularnim Svrakama se povezuje veliki broj fudbalera. Engleski mediji su jučer objavili kako se već vrše pregovori s Kalidouom Koulibalyjem i Boubakaryjem Soumareom, a danas dolazi informacija o pregovorima s Wilfriedom Zahom.

Daily Mail tvrdi kako je Newcastle spreman isplatiti 60 miliona funti koliko traži Crystal Palace za 27-godišnjeg fudbalera i neće biti nikakvo čudo ako ga od naredne sezone budemo vidjeli na St. James Parku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranije se Zaha povezivao s Arsenalom, Chelseajem, Tottenhamom i Evertonom, no prema svemu sudeći on će obući dres Newcastlea.

Ove sezone Zaha je nastupio 30 puta za Palace i ima učinak od tri gola i pet asistencija.

Top Komentari

Jupp
Ako Zaha, koji je dao tri gola vrijedi 60 mil eura, onda Lewandowski vrijedio 600 !
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi