Još nije ni punoljetan, a već glumi zvijezdu

Alen Halilović ljut zbog izmjene

Još nije ni punoljetan, a već glumi zvijezdu

Mrlju na visok trijumf Doinama nad Osijekom jučer u Maksimiru bacio je mladi reprezentativac Hrvatske Alen Halilović. 

Nezadovoljan odlukom trenera Zorana Mamića, Halilović je burno reagovao prilikom izlaska iz igre bacajući rukavice, uz odbijanje da obuče jaknu sa kojom ga je sačekao klupski ekonom.

Halilović koji je zamijenjen petnaest minuta prije kraja samo je produžio u svlačionicu, a navijači Dinama sve su pozdravili aplauzom. Iz Dinama se nisu oglašavali po pitanju ovom malog ispada pa nije poznato hoće li Halilović biti kažnjen.

Halilović je prije ostalih saigrača napustio službene prostorije u Maksimiru, a u svojoj izjavi pohvalio je igru tima i čestitao saigračima na pobjedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.