Još se očekuje dolazak Wagnera
Jedini Argentinac na Pecari - Juan Manuel Varea

Nakon dva tjedna priprema

Još se očekuje dolazak Wagnera

Prošao je i drugi tjedan priprema u NK Širokom Brijegu. I dalje Širokobriježani rade u teretani i na trim stazi na Brijegu. Iako se vrijeme popravilo i nema više kiša, jedino bura na kampu Musa-Karačić zadaje male probleme.

Svi su na pripremama osim jednog igrača. Santos Lago Wagner, jedna od najvažnijih karika u momčadi Tonija Karačića još nije došao iz Brazila.

Naime, Wagner ima nekih problema sa zdravljem, a uz to su se poklopile i zakrčene linije za let pa se očekuje da će Wagner doći ovaj tjedan i priključiti se momčadi.

I dalje, što se tiče pojačanja ili prinova, Široki Brijeg je ostao na jednom imenu. Brazilac  Luciano Xavier Lisboa za sada je jedini pridošli igrač,a kako ističu iz kluba, najvažnije je da je postojeći kadar, onaj koji je i osvojio prvo mjesto u jesenskom dijelu, i dalje na okupu.

Argentinski veznjak Hugo Martin Asencio definitivno je otpao i neće doći u Široki Brijeg.Naime, točno pred dolazak u Široki, odšteta za ovog igrača je naglo porasla i iz kluba su odlučili da neće dovoditi ovog igrača.

Uz trojicu igrača koja su otišla iz Širokog, Zuraka,Tiaga i Križanovića na posudbu u Vukovar otišao je i defanzivni veznjak Martines. Neki od mlađih igrača iz omladinske škole su poslani na posudbe u Gošk i Imotski,a Dino Ćorić, iz omladinske škole Širokog, je priključen prvom timu.

Prvu utakmicu Karačićevi izabranici igraju sljedeći tjedan, 30.siječnja, a protivnik je mađarski Gyor.Utakmica će se igrati ili na kampu na Mostarskom blatu ili u Međugorju gdje se Gyor nalazi na pripremama.

Došlo je i do izmjena oko sudionika na Šuškovom turniru koji se igra od 5. do 7.veljače na Pecari, umjesto Međimurja na turniru će nastupiti Imotski.
Poznati su već i parovi, pa se tako prvog dana u polufinalu sastaju Široki Brijeg  i Vukovar,a drugog dana Cibalia i Imotski.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije