Mourinho žestok prema igračima: "Precijenio sam ih"
Foto - EPA

Posebni nakon poraza

Mourinho žestok prema igračima: "Precijenio sam ih"

M. Šljivak

Jose Mourinho večeras je doživio najteži poraz u trenerskoj karijeri.

Njegova Roma je u susretu Konferencijske lige deklasirana u Norveškoj od ekipe Bodo Glimta, a bilo je čak 6:1.

Nakon utakmice Jose Mourinho je istakao da je večeras presudio kvalitet i da njegovi igrači nisu imali kvalitet kao protivnik.

"Njihov prvi sastav je kvalitetniji od našeg rezervnog. Izgleda da svaku utakmicu moram igrati sa istim igračima i dovoditi ih do iscprljenosti", rekao je Mourinho i dodao je:

"Moja je odgovornost. Izabrao sam ove igrače večeras. Da sam igrao sa prvom postavom, nego se mogao povrijediti i onda bismo primili četiri ili pet golova protiv Napolija. Ta bi odluka bila pogrešna", rekao je Jose.

"Kada sam prije četiri ili pet sedmica rekao da moramo otići u Vatikan da se molimo da ne bude povreda, znao sam o čemu pričam".

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Istakao je i kako je vjerovatno precijenio kvalitetu svoji fudbalera.

"Nisam podcijenio protivnika. Znao sam da su snažan tim, ali čini se kako sam precijenio svoje igrače. Izgledalo je kao da je Solbakken na Moto GP motociklu, a naši igrači na biciklu. U Rimu će Mancini i Vina biti spremni za njega", dodao je Jose.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
Kad dam davno rekao da ce ova neznalica unistiti Romu dobio sam kamaru minusa
4 6
Malmi_Suomi
Bodo Glimata???? Šta je to tita ti ne yebem? Bodo Glimata pobijedila Romu koja je sa Džekom igrala polu finale LP? TOBEJARABI usrane Roma-e. A " šatro posebni " gradi projekat od 3 godine sa Romom?? Ovo je za nevjerovati nekakva crna Bodo Glimata iz Norveške 6 : 1 RAZVALILA Romu!!! Posebni isfuro si i ti svoje odavno i sa " krepalom " Romom ti si DONJI 100%!!!!!
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti