Jose Mourinho: Naredni klub mora biti dobar izazov
Jose Mourinho otkrio je da je nakon odlaska iz Manchester Uniteda odbio tri kluba koja su ga željela vidjeti na svojoj klupi.

Nakon otkaza u Unitedu

Jose Mourinho: Naredni klub mora biti dobar izazov

E. Oštraković

Jose Mourinho otkrio je da je nakon odlaska iz Manchester Uniteda odbio tri kluba koja su ga željela vidjeti na svojoj klupi.

Pedesetpetogodišnji Portugalac dobio je otkaz u Unitedu nakon što je navijačima i upravi kluba priredio najlošiji start sezone u posljednjih 29 godina.

Mourinha je tada na klupi Manchestera zamijenio Ole Gunnar Solskjaer, koji je ostvario sedam pobjeda u nizu. Njegova ekipa jučer je bila bolja sa 2:1 od Brightona.

Posljednju izjavu dao je za BeIN Sports u kojoj je rekao da bi se do kraja sezone mogao vratiti na klupu nekog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam sa posljednje tri sedmice, sretan sam i sa novim iskustvom koje imam. Ali znam sebe i znam da ću se do kraja marta zaželiti izazova. Već sam odbio tri ponude jer smatram da to nije ono što želim. Moram biti jako miran. Što više vremena imam, biti ću spremniji. Naredni klub mora me usrećiti sa izazovom", rekao je Mourinho.

Navodno, Mourinho je prva opcija Real Madrida, kao nasljednik Santiaga Solarija na kraju sezone.

Top Komentari

Guber
Ako hoćeš izazov onda ne idi u bogate klubove i ne prodaji maglu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi