The Special One najavio ekskluzivu: "Bit će objavljeno u četvrtak i svi će mi reći da sam budala"
Jedna od tema na press konferenciji bio je dokumentarac o slavnom treneru, a koji će izaći narednog četvrtka.

Svi nestrpljivo čekamo

The Special One najavio ekskluzivu: "Bit će objavljeno u četvrtak i svi će mi reći da sam budala"

E. Škorić

Nakon utakmice u osmini finala Kupa Italije protiv Cremonesea, u kojoj je njegova Roma slavila sa 2:1, Jose Mourinho je najavio ekskluzivu za naredni četvrtak.

Mourinhova Roma namučila se protiv bivšeg člana Serije A, ali je nakon preokreta u drugom dijelu došla do pobjede i plasmana u četvrtfinale Kupa Italije, gdje će odmjeriti snage sa gradskim rivalom Lazijom.

Kada se utakmica završila, Mourinho je imao "obračun" sa bivšim igračem Juventusa i Napolija Massimom Maurom, kojem se odlučio obratiti jer ga je nedavno prozivao, a onda je na press konferenciji u svom stilu najavio - dokumentarac o sebi.

On je rekao da će biti snimljen novi "gigantski Netflixov dokumentarac" o njemu.

"Divovski dokumentarac o meni bit će objavljen na Netflixu u četvrtak. Postoje stvari koje će se znati samo tamo i tada ćete znati da sam totalni luđak.

Oglasi

Još nisam bio potpisao s Romom, ali dao sam svoju riječ Romi i klub me zamolio da prekršim kompromis s Giallorossijem. Kad te stvari izađu na Netflixu, svi će mi reći da sam totalna budala".

Ranije je Netflix već objavljivao dokumentarac o slavnom Portugalcu i njegovom životu, ali čini se da one prave stvari tek sliede po izlasku najnovijeg filma.

Dokumentarni film o Joseu Mourinhu bit će objavljen sljedeće sedmice. Datum premijere je četvrtak, 11. januar, dan nakon derbija Kupa Italije. Bit će dosta pozadine, pogotovo oko dolaska u glavni grad. Trener je na konferenciji za novinare izjavio da je odbio važne ponude prije nego što je potpisao s Romom.

Donio Romi trofej koji se čekao 14 godina

Imao je bivši trener velikana kao što su Cheslea, Real Madrid i Manchester United nedavno nove ponude, ali sve ih je odbio jer je, kako sam kaže, obećao svima na Olimpicu da će ostati do kraja.

On je Romi donio trofej u Evropi koji se dugo čekao, pošto je osvojena Konferencijska liga, a prošle sezone igrala je Vučica finale Evropske lige, no poražena je od Seville.

Trenutno je u Seriji A Roma tek sedma sa 28 bodova, ali želi da se vrati u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Za tri dana će na Olimpicu gostovati Atalanta, a onda u srijedu u Kupu slijedi veliki okršaj sa ljutim gradskim rivalom.

I eto, samo dan nakon te utakmice mnogi će moći da uživaju u novom dokumentarcu o Joseu na popularnoj platformi za filmove i serije.

Netflix je kreirao na desetine vrhunskih sportskih dokumentaraca, a nedavno je svijet bio opčinjen pričom o Davidu Beckhamu i njegovoj porodici, dok je veliku gledanost imao i dokumentarni film o Georgini Rodriguez, partnerki Cristiana Ronalda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti