Jose Mourinho u svom stilu: Najbolji sam, ostali menadžeri su loši

Govorio o ponašanju pored terena

Jose Mourinho u svom stilu: Najbolji sam, ostali menadžeri su loši

E. Škorić

Jose Mourinho napao je menadžere engleske Premier lige zbog "neprofesionalnog ponašanja".

Puno je strasti i emocija na mečevima engleskog Premiershipa, a Jose Mourinho smara da zbog ponašanja njegove kolege treba da budu kažnjene.

On i Jurgen Klopp su nedavno tokom derbija Liverpool - Tottenham imali jedan malo bučniji susret, Pep Guardiola je nedavno doslovno molio četvrtog sudiju da produži utakmicu više nego što je određeno...

"Bio sam dugi niz godina dobar primjer lošeg ponašanja na liniji i uvijek sam bio kažnjen zbog toga", rekao je Mourinho, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U ovom trenutku, iskreno, sebe smatram, a vjerujem da i sudije to osjećaju, sjajnim primjerom dobrog ponašanja na liniji, ali vidim da drugi rade nevjerovatne stvari, neki od njih prelaze granice. Ja mogu da govorim o tome jer na tom dijelu terena (uz aut-liniju u polju predviđenom za trenere) živim svaki dan", rekao je Jose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti