Jose Mourinho preuzima bivši klub? "Predsjednik ga stalno zove..."
Bivši sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović smatra da su velike šanse da Jose Mourinho ponovo dobije posao na Santiago Bernabeu

Mijatović vidi Portugalca u Realu

Jose Mourinho preuzima bivši klub? "Predsjednik ga stalno zove..."

Proslavljeni portugalski stručnjak Jose Mourinho od utorka je bez posla nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Na njegovo mjesto stigao je Ole Gunnar Solskjaer, dok je još uvijek nepoznanica koji će biti naredni klub Josea Mourinha, koji se na klupi Crvenih đavola nije proslavio u svojoj, ispostavit će se, posljednjoj sezoni na Old Traffordu.

Sve se više priča o potencijalnim novim Mourinhovim destinacijama, a ako je vjerovati bivšem sportskom direktoru Reala Predragu Mijatoviću, ne bi bilo iznenađenje da ponovo preuzme madridski klub.

Jose Mourinho uživa veliko poštovanje predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, a Predrag Mijatović tvrdi da je Portugalac bio kontaktiran baš svaki put kada su Kraljevi smjenjivali trenere.

"Nemojte me pitati da vam u procentima odgovaram kolike su šanse da Mourinho ponovo preuzme Real, ali reći ću vam da postoji mogućnost za to. Čak i velika mogućnost. Govorim to iz razloga što je predsjednik Perez kontaktirao Mourinha svaki put kada je dolazilo do smjene trenera u Realu. Perez izuzetno voli Mourinha", rekao je Mijatović.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid u posljednje vrijeme često mijenja trenera. Nakon odlaska Zidanea, klub je za trenera imenovao Lopeteguija koji je nakon katastrofalnih rezultata brzo dobio otkaz. Trenutni Realov trener je Santiago Solari, čiji mandat za sada nije ni loš, ali ni pretjerano dobar.

Jose Mourinho je Real Madrid trenirao od 2010. do 2013. godine, a sa ovim klubom je osvojio i jednu titulu prvaka Španije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skandi
Nece ih bas usreciti. Njegov stil igre nije za Real.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi