Novinar totalno izbacio Mourinha iz takta svojim čudnim pitanjem: "Znam da volite pse..."

Zbunio trenera Tottenhama

Novinar totalno izbacio Mourinha iz takta svojim čudnim pitanjem: "Znam da volite pse..."

E. Čaušević

Tottenham je prije nekoliko dana objavio da su dobili novog sponzora, te da je riječ o kompaniji Dulux koja se bavi proizvodnjom i prodajom boja za farbanje i slično.

Londonski klub našao se na meti ismijavanja fanova na društvenim mrežama nakon što su objavili ovaj sponzorski dogovor, jer su mnogi poručili da prvo trebaju ofarbati praznu kabinu za trofeje koja se nalazi na stadionu ovog kluba.

No, nije se zaustavilo na tome jer smo vidjeli nevjerovatnu konfuziju na press konferenciji Josea Mourinha. Jedan od navijača pitao je Mourinha šta misli o novom sponzoru, ali na veoma zanimljiv način.

On je prvo rekao da je poznato da Mourinho jako voli pse, a onda ga je pitao šta misli o novom sponzoru Tottenhama kompaniji Dulux na čijem logu se nalazi upravo pas.

Međutim, Mourinhu uopšte nije bilo jasno zbog čega mu je postavio takvo pitanje, te se na njegovom licu vidjelo da nema pojma o čemu ovaj novinar priča.

Portugalc se okrenuo ka čovjeku koji je vodio press konferenciju, a on mu je samo poručio da je sve ok i da ne treba uopšte davati odgovor. Međutim, nije dugo trebalo da Mourinhov zbunjen izraz lica postane hit na društvenim mrežama.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome da će Jose Mourinho na kraju sezone napustiti Tottenham jer čelnici kluba nisu zadovoljni rezultatima iz ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenhamu je upitno čak da li će se plasirati u Ligu prvaka naredne sezone jer se trenutno nalaze na sedmom mjestu sa šest bodova manje od West Hama koji je četvrti.

Ukoliko Mourinho ne uspije izboriti s Tottenhamom plasman u Ligu prvaka onda treba očekivati njegovu smjenu na klupi londonskog kluba.

Top Komentari

bk123
Samo dokaz koliko novinari znaju biti glupu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi