Jose nema milosti: Igrači poludjeli zbog odluke koju je donio

Pojačao disciplinu

Jose nema milosti: Igrači poludjeli zbog odluke koju je donio

Nezadovoljavajući rezultati u Premier ligi primorali su menadžera Manchester Uniteda Josea Mourinha da pooštri disciplinu na Old Traffordu.

Engleski mediji su objavili kako nogometaši Manchester Uniteda neće dobiti slobodan dan ni za Božić, što je u eri Alexa Fergusona bilo nezamislivo, a trening je već sada zakazao za 17:00 sati.

Mourinho je zamislio dan tako što će nakon treninga uslijediti večera i odlazak u sobe, dakle, neće biti ni zajedničkog druženja nego će svako sam biti te noći u klupskom hotelu.

Istu ideju Mourinho je imao i prošle sezone, međutim tada mu je rečeno da to nije moguće zbog toga što bi brojno zaposleno osoblje moralo da dođe na posao, a po pravilu to im je neradan dan. Sada će rukovodstvo Manchester Uniteda morati da angažuje dodatno osoblje samo za taj dan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac očito nema milosti prema svojim igračima, pogotovo kada se gube utakmice i bodovi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi