Josip Barišić vjeruje u bodove iz Bijeljine

Široki Brijeg gost Radnika

Josip Barišić vjeruje u bodove iz Bijeljine

Jedan od glavnih oslonaca Slavena Muse u uvodnim kolima nove sezone Premijer lige je defanzivac Josip Barišić.

Lijevi bek odličnu formu potvrdio je u subotu na Pecari kada su Širokobriježani u zanimljivoj utakmici upisali važan trijumf nad aktualnim prvakom, Željezničarom.

“Željezničar je i dalje jedan od favorita za titulu, tako da je subotnji trijumf za nas bio od nemjerljivog značaja,” kaže Barišić.

Sutrašnja prepreka Širokobriježana zove se Radnik. Uslovno kazano mali protivnici u novoj sezoni i suviše su problema zadali Širokom Brijegu, pa Barišić pred Bijeljinu s pravom poziva na oprez.

”Radnik je visokim gostujućim trijumfom nad Slavijom iznenadio kompletnu fudbalsku bh. javnost. Očekivao sam iskreno na toj utakmici pobjedu Slavije kojom bi se situacija u vrhu dodatno zakomplikovala, ali eto desilo se suprotno. Dobra je stvar što je Radnik pobijedio. Sada se neće vaditi na nama, kao što su se vadili Vitez i Zvijezda. Želimo tri boda, u najgorem slučaju bod iz Bijeljine,” dodao je Barišić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.