Josip Bender novi igrač FK Željezničar
Foto: Armin Herić / fkzeljeznicar.ba

Predstavljen na Grbavici

Josip Bender novi igrač FK Željezničar · Zvanično

M. Šljivak

Josip Bender je novi igrač FK željezničar.

Ovaj 26-godišnji čuvar mreže potpisao je danas jednoipogodišnji ugovor sa Željezničarom uz opciju produžetka saradnje za još jednu sezonu.

"Željino ime samo za sebe govori dovoljno, veliki klub na našim prostorima pogotovo u BiH i o povijesti Kluba i ne treba pričati previše. Čast i privilegija je biti dio takvog kluba. Već mjesec dana sam tu, svi momci su super, adaptacija neka nije ni trebala i hvala im na tome. Od ranije sam poznavao Lendrića, Blaževića, Ikića i Juričića i vrlo lako sam se uklopio. Navijači i stručni štab od mene mogu očekivati da ću davati maksimum na svakom treningu, na terenu i van njega, te da ću biti primjer i dostojanstveno predstavljati Želju". kazao je Bender za zvaničnu stranicu kluba.

Bender je prošao omladinske selekcije splitskog Hajduka, a u nastupao je za Split, Zadar i Solin.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
željkan se ne šali, napada se cetvrto mjesto!
14 12
BordoBijeli
Dovodite igrace iz 3.HNL za koje niko nije cuo i nama nesto pametujete oko pojacanja?E jadnici jedni.Dignite kredit da imate momku za plate
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi