Josip Projić više nije igrač Željezničara

Sporazumni raskid saradnje

Josip Projić više nije igrač Željezničara · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara sutra igraju revanš utakmicu 1. pretkola Evropske lige protiv Narve Trans, a u taboru Plavih odlučili su da više neće računati na Josipa Projića.

Ovaj srbijanski fudbaler u Željezničar je stigao prošlog ljeta iz Napretka, ali se nije baš naigrao u prošloj sezoni. Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu stručni štab je odlučio da neće računati više na Projića.

Naime, Željezničar i Projić su dogovorili sporazumni raskid saradnje, te će ovaj 30-godišnji fudbaler u narednim danima dobiti papire, te će kao slobodan igrač tražiti novi angažman.

Projić je prošle sezone u Premijer ligi BiH odigrao 15 utakmica i upisao je dvije asistencije, dok je u Kupu BiH odigrao dva meča. Dvije utakmice također odigrao je prošle sezone u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi