Rumun sudi na Grbavici, Švicarac na Koševu

Revanš susreti 1. prekola Evropske lige

Rumun sudi na Grbavici, Švicarac na Koševu

U utorak, srijedu i četvrtak će biti odigrane revanš utakmice 1. pretkola Evropske lige.

Od bh. predstavnika, prvi će na teren izaći Željezničar koji je istovremeno i u najboljoj poziciji pred revanš protiv Narve Trans na Grbavici, nakon pobjede 2:0 u Estoniji.

Željezničar i Narva Trans će svoj meč igrati u srijedu s početkom u 18 sati, a glavni sudac će biti Rumun Cătălin Gaman, dok će mu pomagati sunarodnjaci Mircea Grigoriu, Mircea Grigoriu i Sebastian Colţescu.

Sarajevo i Banants (prvi meč 2:1) će na Koševu igrati u četvrtak od 20:!5 sati, a na centru će se naći Švicarac Lionel Tschudi zajedno sa pomoćnicima Stephanom De Almeidom, Raffaelom Zederom i Fedayi Sanom.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Treći bh. predstavnik Široki Brijeg na teren izlazi u četvrtak u 21 sat i igrat će revanš protiv Domžala. Prvi meč na Pecari okončan je rezultatom 2:2, a Širokobriježanima će pravdu dijeliti sudijska četvorka iz Finske na čelu sa Anttijem Munukkom kojem će asistirati Jonas Turunen, Jukka Honkanen i Mohammed Al-emara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi