Josip Šimunić završava karijeru?

Fudbaler Dinama spreman da okači kopačke o klin

Josip Šimunić završava karijeru?

Jeremy Taravel pojačao je redove zagrebačkog Dinama. Taravel je u Modre stigao iz redova belgijskog Lokerena. 

Navodno Dinamo pokušava angažovati i još jednog defanzivca, a sve zbog činjenice da bi Josip Šimunić mogao završiti karijeru. Podsjetimo Šimunić je zbog ustaškog skandiranja "Za dom spremni" suspendovan od FIFA-e na deset utakmica i njegova reprezentativna karijera već je okončana. 

Šimunić se trenutno nalazi u Australiji na odmoru, a u dogovoru sa porodicom odlučit će hoće li nastaviti karijeru, ili će okačiti kopačke o klin. Sa Maksimira još uvijek nema potvrde, a uskoro ćemo vjerovatno i znati da li će Šimunić i dalje braniti boje zagrebačkog Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti