Jovanović pred gostovanje u Kaknju: Kad pogledate spisak putnika za taj meč sve vam je jasno

Borac gostuje Rudaru

Jovanović pred gostovanje u Kaknju: Kad pogledate spisak putnika za taj meč sve vam je jasno

E. Čaušević

Fudbaleri Borca sutra putuju u Kakanj gdje će igrati protiv Rudara utakmicu osmine finala Kupa BiH.

Borac se nakon 11 odigranih kola u Premijer ligi BiH nalazi na drugom mjestu sa 21 bodom, a u Kupu BiH su sigurno jedni od favorita da idu do samog kraja. Banjalučane očekuje gostovanje kod Rudara, a pred ovaj meč govorio je Marko Jovanović.

Iskusni igrač Borca prvo se osvrnuo na Premijer ligu BiH.

"Zadovoljan sam učinkom s obzirom kada pogledamo šta se dešavalo, pogotovo te evropske utakmice koje smo imali i možemo biti zadovoljni drugim mjestom. Imali smo utakmice gdje nismo bili na nivou, posebno u Bijeljini, ali kada sve uzmemo u obzir mislim da smo pokazali neku stabilnost i jednostavno mislim da idemo u dobrom pravcu. Nadam se da ćemo nastaviti tako i da ćemo pogodovo na gostovanjima biti bolji nego što smo bili", rekao je Jovanović koji je protiv Radnika nosio kapitensku traku.

"Velika je odgovornost, ali s druge strane je to čast i lijepo priznanje za svakog igrača".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Na kraju Jovanović je govorio i o sutrašnjem susretu protiv Rudara.

"Imamo velika očekivanja od Kupa BiH da što dalje doguramo jer je to takmičenje kroz koje također možemo osigurati Evropu tako da su očekivanja maksimalna. Kada pogledate spisak putnika koji ide na meč pokazuje maksimalan pristup tom meču, pogotovo nakon poraza od Radnika. Neće nam biti lako to je protivnik koji je u ligi ispod nas prvi na tabeli i u posljednje vrijeme bilježi pobjede, ali naravno da se i mi pitamo i ako budemo u pravom izdanju očekujem da prođemo. Maksimalno skoncentrisani i angažovani idemo na tu utakmicu i nadamo se pobjedi".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harcos
Najjači igrač ove lige!
5 0
rodjeni95
Mrs
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti