Jovanović o Zukanoviću: On je pravi igrač za Anderlecht

Nekadašnji igrač Liverpoola o našem internacionalcu

Jovanović o Zukanoviću: On je pravi igrač za Anderlecht

Štoper naše reprezentacije, Ervin Zukanović jedan je od najboljih defanzivaca belgijske lige, a za svoj Kortrijk nerijetko i pogodi s obzirom da postizanje golova nije njegov zadatak.

Ove nedjelje u okviru 16. kola belgijske fudbalske lige Kortrijk će gostovati kod Anderlechta, a jedan od najboljih igrača vodeće ekipe fudbalskog prvenstva Belgije, Milan Lane Jovanović je govorio o ovom susretu, a posebno se dotakao našeg internacionalca.

 

Belgijski mediji su istakli kako Jovanović u nedjelju ukršta koplja sa svojim bliskim prijateljem, a srbijanski internacionalac je otkrio o čemu se radi.

 

"Poznajem Ervina Zukanovića, centralnog defanzivca flandrijske ekipe i mogu vam reći da je on pravi igrač za Anderlecht", kazao je nekadašnji igrač Liverpoola te je na kraju kratko kazao:

 

"Morate biti na veoma visokom nivou da bi mogli igrati za Anderlecht".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.