Jovanović: Sve osim pobjede protiv Sutjeske bio bi neuspjeh

Napadač Napretka iz Donjeg Šepka

Jovanović: Sve osim pobjede protiv Sutjeske bio bi neuspjeh

D. Rakanović

Fudbaleri Napetka iz Donjeg Šepka imaju imperativ pobjede u meču petog kola protiv Sutjeske koji je na rasporedu predstojećeg vikenda. 

Novajlije u Prvoj ligi RS-a, Napredak nakon četiri kola ima tri osvojiena boda, a u subotu u goste im dolazi fenjeraš koji je do sada osvojio samo jedan bod. 

Napadač Napretka Ljubiša Jovanović istakao je da su svi svjesni značaja ove utakmice i pobjedom žele mirnije ući u nastavak prvenstva.

"Veoma važna utakmica protiv Sutjeske, gdje bi sve osim pobjede bio neuspjeh za našu ekipu. U potpunosti smo spremni za tu utakmicu i svjesni njenog značaja želimo ostvariti pobjedu i mirnije ući u dalji tok prvenstva", rekao je za SportSport.ba Jovanović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

On smatra da je na startu prvenstva ekipi u nekim utakmicama nedostajalo malo sportske sreće. 

"U dosadašnjem toku prvenstva igrali smo protiv favorizovane ekipe Slobode i Rudara gdje smo pokazali određeni kvalitet, ali smo možda zbog manjka sreće poraženi u tim duelima. Imamo kvalitet da igramo ravnopravno sa svim protivnicima, pa čak i onim iz gornjeg dijela tabele", rekao je Jovanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi