Jovetić: Ne pomišljam da odem iz Fiorentine

Jovetić: Ne pomišljam da odem iz Fiorentine

Edmir Škorić

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić ne namjerava otići iz Fiorentine, a navodno se za 20-godišnjaka zainteresovala i Barcelona.

Ne čudi interes Barcelone, ako se uzmu u obzir nastupi Jovetića sa Fiorentinom u Ligi prvaka prošle sezone, a dakako se najviše ističu susreti sa Bayernom u osmini finala.

"Moj menadžer i ja znamo za interes Barcelone, pa makar se ništa konkretno nije dogodilo po tom pitanju. Međutim, u ovom trenutku mi je Fiorentina ispred Barcelone. Navijači mog kluba mogu biti mirni, ja ne pomišljam da odem iz Fiorentine", kazao je Jovetić, te dodaje:

"Barcelona je, dakako, najbolji kljub na svijetu. Ali, realno, što bih ja tamo? Imaju formiranu momčad i tu ne bi bilo mjesta za mene. Ne podcjenjujem svoj kvalitet, ali tako stvari stoje. Sada sam koncentriran na uspjeh sa Fiorentinom. Ovaj klub mi je sadašnjost i budućnost".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.