Jovetić odbio ponudu Napolija

Crnogorac ima druge planove

Jovetić odbio ponudu Napolija

Midhat Šljivak

Italijanski Sky Sports donio je večeras informaciju kako je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić odbio ponudu ekipe Napolija.

Jovetića su u Napoliju zamišljali kao idealnu zamjenu za Edinsona Cavanija koji je blizu odlaska iz kluba, ali Sky Sports Italia javlja kako je Crnogorac odbio da razgovara sa čelnicima tima iz Napulja o prelasku u redove viceprvaka Italije.

Ovo je vjerovatno i jasan znak Fiorentini da Jovetić želi preći u Juventus, koji je već dugo zainteresovan za njegove usluge, ali transfer spriječava odšteta od 30 miliona eura koliko zahtjevaju Viole.

Sky Sports također navodi kako odbijanje Jovetića znači i da će se Napoli okrenuti dovođenju bh. reprezentativca iz Manchester Cityja Edina Džeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.