Jovetić ponovo mijenja klub?

Želi ga bivši trener Partizana

Jovetić ponovo mijenja klub?

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić blizu je prvog pojačanja na klupi Lokomotiva.

Nikolić želi vratiti trofej u vitrine kluba iz Moskve i s tim u vezi nastoji se što bolje pojačati, a ovih dana isplivalo je ime potencijalnog pojačanja. Radi se o, ni manje ni više, nego crnogorskom reprezentativcu Stevanu Jovetiću.

Ruski Sport Express javlja kako su Moskovljani uputili zvaničnu ponudu Monacu za Jovetića, kojem nude jako dobre uslove, tačnije cifru od 3,5 miliona eura na godišnjem nivou.

"U Lokomotivu su uvjereni da bi im Jovetić dobro došao. Ponudili su mu ugovor na tri godine", navodi pomenuti medij.

Nije nerealno očekivati da se transfer ostvari jer Jovetić ulazi u posljednju godinu ugovora s Monacom koji je, podsjetimo, u prekinutom francuskom šampionatu ostao bez plasmana u Evropu.

Kroz dosadašnju karijeru Jovetić je, podsjetimo, igrao za Inter, Sevillu, Manchester City, Fiorentinu i Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi