Ništa od otkupa, Portugalac se vraća u Inter

U Lokomotivu donijeli odluku

Ništa od otkupa, Portugalac se vraća u Inter


Portugalac Joao Mario vratit će se u Inter na kraju sezone.

Iako je u proteklom periodu bilo glasina da će Lokomotiv iz Moskve otkupiti njegov ugovor od 'Nerazzurra', kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa rezultirala je promjenom plana u ruskom klubu.

Otkupna klauzula za Marija iznosi 18 miliona eura, što je daleko od onoga što bi Lokosi mogli da ponude, a uz to treba dodati i da portugalski igrač nije oduševio čelnike kluba u ovoj sezoni.

Odigrao je Mario gotovo sve utakmice za Lokomotiv, međutim postignut tek jedan gol daleko je od onoga čemu su se u Moskvi nadali kada su ga prošlog ljeta doveli na posudbu iz Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bit će zanimljivo za vidjeti da li će se 27-godišnji igrač uspjeti izboriti za mjesto u timu Intera ili će morati ponovo na posudbu.

Podsjetimo, ugovor s Interom ima do 2022. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi