Jovetić upitan za nastup protiv Milana

Jovetić upitan za nastup protiv Milana

Reprezentativac Crne Gore i član Fiorentine, Stevan Jovetić, je upitan za nastup protiv AC Milana u predstojećem kolu Serije A.

Naime, Crnogorac je zadobio ozljedu u revanš susretu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, kada je njegova reprezentacija poražena od Češke, te se nije uspjela plasirati na glavno takmičenje.

Dvadesetdvogodišnji napadač Fiorentine je zadobio ozljedu aduktora. Prvi doktorski izvještaji kažu da nije u pitanju ozbiljnija povreda, ali da ne bi trebao nastupiti protiv Milana, kako se stanje ne bi pogoršalo.

Susret između Fiorentine i Milana se igra u subotu, od 20 časova i 45 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.