Jović na raskrsnici

Iza košarkaša Zvezde je jako uspješna sezona

Jović na raskrsnici

Crvena zvezda u protekloj sezoni imala je dosta uspjeha. Crveno-bijeli su osvojili titulu u ABA ligi i domaćem šampionatu, dok su u Euroligi dogurali do čevrtfinala.

Jedan od najzaslužnijih za takav podvig sigurno je i plejmejker Stefan Jović. 25-godišnji košarkaš u sezoni 2015/2016 naprosto je eksplodirao i igrački sazreo.

Dobrim igrama Jović je, između ostalog, privukao pažnju mnogih evropskih velikana.

"U pauzi pred pripreme za kvalifikacioni turnir za Rio, Stefan i mi iz agencije koja ga zastupa, analiziraćemo prethodnu sezonu i napraviti plan za dalje. Mnogi evropski klubovi su zainteresovani za njega, ali on ima ugovor sa Zvezdom do kraja juna 2017. godine", rekli su u agenciji koja zastupa srbijanskog košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi