Jović: Odigrali smo vrhunsku utakmicu i nismo daleko od priključka za prve četiri ekipe

Igrač Širokog nakon Radnika

Jović: Odigrali smo vrhunsku utakmicu i nismo daleko od priključka za prve četiri ekipe

E. Čaušević

Široki Brijeg je danas na svom terenu deklasirao Radnik sa 5:0 u meču 15. kola Premijer lige.

Široki je lakše od očekivanog uspio da dođe do tri boda na Pecari protiv indisponiranog Radnika koji se u Bijeljinu vraća s pet komada u svojoj mreži.

Nakon meča za SportSport.ba svoje impresije otkrio je i igrač domaćeg tima Toni Jović.

"Danas smo odigrali vrhunsku utakmicu od prve do zadnje minute. Nije nam se dešavalo ono kao ranije da se ispucamo prvo poluvrijeme, a drugo uđemo u neku letargiju i sad smo utakmicu priveli mirno kraju. Moram pohvaliti ekipu jer smo jako teško trenirali zadnjih desetak dana i izgleda da nam se to isplatilo", rekao je Jović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ambicije? Uvijek su iste, nismo mi daleko od priključka za te prve četiri ekipe i mislim da ih možemo stići. Ima još puno da se igra i biće to sve dobro".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Pa imate sad sansj protiv Borca da ih stignete ..budite prvi koji ce odnijeti bodove sa Gradskog
2 1
Prazina
Zadnjih 15-20 godina Široki, Željo, Zrinjski i Sarajevo su dokazana velika četvorka. I to je uvijek tako. Nekad neko malo padne, nekad privremeno neko upadne među njih, ali oni su tu......
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi