Jović: Prvi gol nas je izbacio iz ritma

Slabo izdanje Banjalučana u Sarajevu

Jović: Prvi gol nas je izbacio iz ritma

D. Vejo

Fudbaleri Borca ponovo nisu uspjeli da ostvare pobjedu. Ovoga puta pred njih su stali igrači Olimpica koji su na svom terenu Banjalučanima dali tri pogotka.

Nezadovoljan predstavljenim na terenu bio je i krilni napadač crveno-plavih Toni Jović, koji je prvi strijelac ekipe.

„Iza nas je jedna veoma teška utakmica. Pritisnuli smo odbranu domaćina u prvih 15 minuta i nametnuli svoju igru. Usljedio je gol koji nas je potpuno izbacio iz ritma a nakon koga se nismo mogli vratiti u utakmicu. Na sve to, nepostojeći crveni karton. Smatram da Raspudić nije zaslužio direktno isključenje ali šta je tu je“, rekao je za SportSport.ba Toni Jović.

Napadač dodaje i to da uslovi nisu bili na zavidnom nivou ali ne traže alibi.

„Malo hrapav teren ali kako njima tako i nama. Nismo uspjeli, u drugom dijelu smo primili još dva pogotka i to nam je skroz spustilo samopouzdanje“, kazao je on.

Naredni meč Borac igra u srijedu na svom terenu, a u pitanju je Kup utakmica protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Atraktivan protivnik svakako. Pokušat ćemo napraviti što je više moguće u toj utakmici. Dat ćemo svoj maksimum ali opet, bitnije nam je prvenstvo jer se borimo za opstanak u društvu najboljih“, zaključio je napadač.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi